Hédi konyhája

Házi majonéz

  Elkészítése nagyon egyszerű,mindössze 15-20 percet vesz igénybe.Nagyon jól felhasználható tartármártáshoz,burgonyasalátákhoz,majonézes salátákhoz.Készítésénél nagyon fontos:-hogy csak nagyon friss tojásokat használjunk,mivel hőkezelés nélkül kerül bele a tojás.-Ne használjunk olívaolajat,mert teljesen más irányba viszi az ízét a majonézünknek,ami nem túl előnyös.-Használjunk jó minőségű napraforgó olajat.-Az olajat ne egyszerre,hanem kisebb adagokban,vékony sugárban adjuk a tojássárgákhoz,közben kevergessük. Hozzávalók:  -3 tojássárgája  -kb.2,5-3… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!